Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Gezichtsverzorging

Bij een goede gezichtsverzorging komt best veel kijken. Het weer, make-up of droge lucht hebben hun weerslag op de kwetsbare gezichtshuid. Het is daarom belangrijk dat je de tijd neemt voor de verzorging van je gezicht. Voor de verschillende stappen, van reiniging tot verzorging, heb je goede producten die bij jouw huidtype passen nodig. Je gezichtshuid is gebaat bij regelmaat. Als je een beautyroutine hebt gevonden die voor jouw huid voldoet, hou deze dan vast!

De geschikte verzorging voor ieder huidtype

Er zijn drie verschillende huidtypes: de droge, de gecombineerde en de vette huid. Deze indeling wordt gemaakt aan de hand van de hoeveelheid talg die je huid produceert. Een gecombineerde huid is een droog huidtype, waarbij bepaalde zones (vaak het voorhoofd en de neus) vetter zijn. De gevoelige huid is geen huidtype maar een huidconditie. Als je een gevoelige huid hebt, is het altijd verstandig om milde verzorgingsproducten te gebruiken. Heb je last van acné, dan heb je per definitie een gevoelige huid en gebruik je dus milde producten.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm